Kontakta oss: 0554-159 00 | varmland@eskebohl.se

Bed & Breakfast

Storstugans hall

B&B hos oss! Vi har en skön miljö på landet med många spännande möjligheter till upplevelser i natur och miljö eller för att bara få ta det lugnt och komma bort från stress och den moderna tidens krav.

Storstugan som är gårdens mangårdsbyggnad rymmer tre stora dubbelrum på andra våningen samt ett toalettutrymme och ett mindre rum för en person. Passar till en stor familj eller flera som vill semestra tillsammans. Det finns dessutom en gemensam hall på övre våningen.

Alla rummen är personligt inredda i lite olika färger. Alla sängar är av hög kvalitet för en bra komfort och vila. Hela inredningen är en vacker och smakfull mix av gammalt och nytt.

På nedre botten finns fyra rum varav ett som har dubbel funktion, både dubbelrum och allrum/arbetsrum. Det finns en gemensam matsal som också kan användas som konferensrum.

Gamla köket är nu det gemensamma vardagsrummet med sköna sittsoffor i skinn. Hörnrummet fungerar som gästernas bibliotek och är också ingång till dusch och toalettrum, separerade från varandra.

Alla sov- och arbetsrum har icke ljusgenomsläppliga rullgardiner. En stor hall hälsar alla gäster välkomna!

Vår frukostbuffé är smakfull och så långt möjligt baserad på lokala råvaror.

Hundar är välkomna!

Har ni andra önskemål eller frågor är ni välkomna att kontakta oss.